Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
Verhit 3 eetlepels Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak de kip 5 minuten op een hoog vuur. Voeg de groenten en het kerriepoeder toe en roerbak 5 minuten. Schep de mihoen, de ketjap en de siroop erdoor. Zet het vuur uit.
Spreid de loempia- of filodeegvellen 1 voor 1 uit op het aanrecht. Bestrijk met behulp van een kwastje dun met Solo Vloeibaar. Leg onderaan een grote schep van de mihoenvulling, houd aan beide zijkanten ca. 3 cm vrij. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het deeg op. Maak zo 10 (of 12) rolletjes en leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat.
Bestrijk de rolletjes met behulp van een kwastje met een beetje vloeibare margarine. Bak ze in de hete oven in 15-20 minuten goudbruin en knapperig. Leg de rolletjes op 4 borden.