use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Waterzooi van kalfszwezeriken met spinazie en knoflook

Waterzooi van kalfszwezeriken met spinazie en knoflook

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 300 g kalfszwezeriken (voorgekookt)
  • 2 dl water
  • 50 g Solo
  • laurierblaadjes
  • 0.5 blokje Knorr Finesse kipbouillon
  • 400 g spinazie in roomsaus
  • 1 teentje knoflook
  • tijm

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de zwezeriken en hou ze koel.
  2. Verwarm de spinazie.
  3. Smelt een beetje Solo en stoof het teentje knoflook.
  4. Blus met de bouillon (0.5 bouillonblokje opgelost in 2 dl water). Laat de saus een beetje inkoken en klop op met klontjes Solo.
  5. Bak de zwezeriken in hete Solo.
  6. Verdeel de spinazie over diepe borden.
  7. Plaats de knapperige zwezeriken in het midden.
  8. Overgiet met de bouillon die op smaak is gebracht met tijm en laurier.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.