Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Spaghetti Bolognese met rucola

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
hoofdgerecht
Italiaans
Vegetarisch
pasta
recipe image Spaghetti Bolognese met rucola
  • 250 g volkoren spaghetti
  • 2 zakjes Bertolli Pastasaus Bolognese
  • Parmezaanse kaas
  • rucola
  • 1 citroen, het sap
  • Bertolli Originale extra vergine olijfolie
  • zwarte olijven
  1. Kook de spaghetti gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Meng naar smaak citroensap met olijfolie, peper en zout en verdeel over de rucolasalade. Warm de saus ondertussen op.
  3. Schep de spaghetti op 4 borden, verdeel er de saus over en bestrooi met verse Parmezaanse kaas
  4. Geef er apart nog een slaatje van rucola bij en zet een kommetje zwarte olijven op tafel. Een glas rode wijn maakt er onmiddellijk een Italiaans feestje van.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.