use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kaasravioli met doperwtjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kaasravioli met doperwtjes

Kaasravioli met doperwtjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g ravioli met kaas- of kaas-notenvulling
  • 2 el pesto
  • 1,25 dl light room
  • 200 g doperwtjes
  • 1 à 2 handjes rucola, naar smaak
  • zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen ook de doperwtjes gaar in water met wat zout. Los op laag vuur de pesto op in de light room en laat dit zachtjes 2 minuutjes doorkoken.
  2. Meng de pasta met de roomsaus en de erwten. Strooi de rucola erover en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.