use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Spaghetti Bolognese met rucola
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spaghetti Bolognese met rucola

Spaghetti Bolognese met rucola

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g volkoren spaghetti
  • 2 zakjes Bertolli Pastasaus Bolognese
  • Parmezaanse kaas
  • rucola
  • 1 citroen, het sap
  • Bertolli Originale extra vergine olijfolie
  • zwarte olijven

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de spaghetti gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Meng naar smaak citroensap met olijfolie, peper en zout en verdeel over de rucolasalade. Warm de saus ondertussen op.
  3. Schep de spaghetti op 4 borden, verdeel er de saus over en bestrooi met verse Parmezaanse kaas
  4. Geef er apart nog een slaatje van rucola bij en zet een kommetje zwarte olijven op tafel. Een glas rode wijn maakt er onmiddellijk een Italiaans feestje van.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.