use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Scampi in lichte kerriesaus met gegrilde groenten

Scampi in lichte kerriesaus met gegrilde groenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    6

Ingrediënten
 

  • 400 g gegrilde groenten
  • 3 appelen Granny Smith
  • 6 dl light room
  • Solo
  • kerriepoeder
  • 30 scampi

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de scampi en bak ze in wat Solo.
  2. Schil en snij de appel in brunoise.
  3. Stoof deze aan in Solo, voeg de kerrie toe, bevochtig met de light room en kruid met peper en zout.
  4. Verwarm de gegrilde groenten .
  5. Schik de groenten op een bord met de scampi en nappeer met de kerriesaus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.