barbecue
Papillot met dorade, citroen en basilicum
Geef score
Kooktijd12 min
Voorbereiding
Porties

- 600 g dorade filet
- 1 dl witte wijn
- 4 eetlepels Solo Vloeibaar
- 4 koffielepels gehakte basilicum
- 1 citroen in schijfjes gesneden
- 2 grote rijpe tomaten
- 100 g fijngesneden ui
- Voeg de basilicum bij de witte wijn. Smeer stukken aluminium papier in met de Solo Vloeibaar. Leg de stukken vis op de stukken aluminiumfolie. Kruid ze met peper en zout.
- Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Giet de wijn over de vis, voeg de tomaten, fijngesneden ui en een citroenschijfje toe.
- Plooi de folie zorgvuldig toe tot een klein pakketje en gaar kort op een hete grill of bbq (7 tot 12 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis).
