use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Papillot met dorade, citroen en basilicum

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Papillot met dorade, citroen en basilicum
  • 600 g dorade filet
  • 1 dl witte wijn
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 koffielepels gehakte basilicum
  • 1 citroen in schijfjes gesneden
  • 2 grote rijpe tomaten
  • 100 g fijngesneden ui
  1. Voeg de basilicum bij de witte wijn. Smeer stukken aluminium papier in met de Solo Vloeibaar. Leg de stukken vis op de stukken aluminiumfolie. Kruid ze met peper en zout.
  2. Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Giet de wijn over de vis, voeg de tomaten, fijngesneden ui en een citroenschijfje toe.
  3. Plooi de folie zorgvuldig toe tot een klein pakketje en gaar kort op een hete grill of bbq (7 tot 12 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis).

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.