use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Koude vruchtencompote met ijs

De tijd dat je frambozen alleen in juli kon proeven is gelukkig allang voorbij.

Vers zomerfruit wordt ook in de winter aangeboden, maar dan als een luxe-lekkernij.

Voordeliger zijn diepvriesvruchten of een lekkere vruchtensorbet.

De tijd dat je frambozen alleen in juli kon proeven is gelukkig allang voorbij.

Vers zomerfruit wordt ook in de winter aangeboden, maar dan als een luxe-lekkernij.

Voordeliger zijn diepvriesvruchten of een lekkere vruchtensorbet.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
recipe image Koude vruchtencompote met ijs
  • Ingrediënten:
  • 100 g gedroogde abrikozen
  • 100 g gedroogde vijgen
  • 100 g gedroogde pruimen
  • 100 g gedroogde appel
  • Carte d'Or Sorbet Kokosnoot
  1. Bereiding:Zet de gespoelde vruchten een nachtje te week in water.
  2. Laat de vruchten uitlekken en warm ze zachtjes op in een kookpan.
  3. Laat zachtjes koken tot de vruchten gaar zijn en laat dan alles afkoelen.
  4. Serveer deze rijke compote met een bolletje Carte d'or Kokosnoot zodat dit gezond en vitaminerijk dessert een verrassend exotisch tintje krijgt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.