nagerecht
Koude vruchtencompote met ijs
De tijd dat je frambozen alleen in juli kon proeven is gelukkig allang voorbij.
Vers zomerfruit wordt ook in de winter aangeboden, maar dan als een luxe-lekkernij.
Voordeliger zijn diepvriesvruchten of een lekkere vruchtensorbet.
De tijd dat je frambozen alleen in juli kon proeven is gelukkig allang voorbij.
Vers zomerfruit wordt ook in de winter aangeboden, maar dan als een luxe-lekkernij.
Voordeliger zijn diepvriesvruchten of een lekkere vruchtensorbet.
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 100 g gedroogde abrikozen
- 100 g gedroogde vijgen
- 100 g gedroogde pruimen
- 100 g gedroogde appel
- Carte d'Or Sorbet Kokosnoot
- Bereiding:Zet de gespoelde vruchten een nachtje te week in water.
- Laat de vruchten uitlekken en warm ze zachtjes op in een kookpan.
- Laat zachtjes koken tot de vruchten gaar zijn en laat dan alles afkoelen.
- Serveer deze rijke compote met een bolletje Carte d'or Kokosnoot zodat dit gezond en vitaminerijk dessert een verrassend exotisch tintje krijgt.
