Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kalkoenmignonnettes met snijboontjes Lyonaise

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties2 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Belgisch
groenten
recipe image Kalkoenmignonnettes met snijboontjes Lyonaise
  • 450 gram snijboontjes
  • 1 ui
  • Solo Vloeibaar
  • nootmuskaat
  • 1 el azijn
  • 2 el gehakte peterselie
  • 200 gram mignonnettes van kalkoen
  1. Kook de gesneden boontjes in licht gezouten water beetgaar.
  2. Pel en snijd de ui in ringen en laat stoven zonder te kleuren in wat Solo. Voeg de gekookte boontjes toe en breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en een eetlepel azijn. Werk af met de gehakte peterselie.
  3. Bak ondertussen de kalkoenmignonnettes in wat Solo en serveer ze op een bedje van de gestoofde snijboontjes.
Lekker met gekookte aardappeltjes of aardappelkroketjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.