use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalkoenmignonnettes met snijboontjes Lyonaise
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalkoenmignonnettes met snijboontjes Lyonaise

Kalkoenmignonnettes met snijboontjes Lyonaise

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 450 gram snijboontjes
  • 1 ui
  • Solo Vloeibaar
  • nootmuskaat
  • 1 el azijn
  • 2 el gehakte peterselie
  • 200 gram mignonnettes van kalkoen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de gesneden boontjes in licht gezouten water beetgaar.
  2. Pel en snijd de ui in ringen en laat stoven zonder te kleuren in wat Solo. Voeg de gekookte boontjes toe en breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en een eetlepel azijn. Werk af met de gehakte peterselie.
  3. Bak ondertussen de kalkoenmignonnettes in wat Solo en serveer ze op een bedje van de gestoofde snijboontjes.
Lekker met gekookte aardappeltjes of aardappelkroketjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.