hoofdgerecht
Gezouten wafels met spinazie, krokante sla en gerookte eendenfilet
Geef score
Kooktijd20 min
Porties

- 300 g spinazie
- 125 g bloem
- 250 ml melk
- 100 g Solo in wikkel
- 4 eieren
- 150 g sojascheuten
- 1 courgette
- 2 wortelen
- 50 g sluimererwten
- olijfolie
- sap van 1 limoen
- enkele druppels wijnazijn
- enkele blaadjes dille
- 2 pakjes gerookte eendenborst, voorgesneden
- Was de spinazie en kook hem gedurende 2 minuten in kokend water. Laat uitlekken en afkoelen. Hak de spinazie vervolgens fijn.
- Smelt de Solo au bain-marie en meng met de bloem, melk, 5g zout en eieren. Voeg ook de spinazie toe en meng het geheel goed.
- Bak van dit beslag de wafels met een wafelijzer.
- Was alle groenten, schil de wortelen en snij alle groenten in fijne reepjes. Meng de groenten onder elkaar en werk af met de azijn, een scheut olijfolie, limoensap en dille.
- Leg de wafels op de borden. Dresseer de salade en een sneetje eendenborst ernaast.
