use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalkoenfilet met limoen, raketsla en sojascheuten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalkoenfilet met limoen, raketsla en sojascheuten

Kalkoenfilet met limoen, raketsla en sojascheuten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 limoen
  • 800 g kalkoenfilet (8 sneden van 100 g)
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 1 el scherp paprikapoeder
  • 1 dl light room
  • raketsla
  • 50 g sojascheuten
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 1 tomaat

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Rasp de groene schil van de limoen en pers er ook het sap uit.
  2. Laat het vlees gedurende 2-3 minuten aan beide kanten in een beetje Solo Vloeibaar kleuren, kruid en laat onder een stuk aluminiumfolie rusten.
  3. Giet het limoensap, de groene schil, het paprikapoeder en een scheutje water in de pan en laat inkoken. Voeg de light room toe en meng goed.
  4. Laat het vlees in de saus opwarmen.
  5. Was de sla, meng ze met de scheuten en werk af met olie, peper en zout.
Schik de salade en het vlees en enkele partjes tomaat op de borden en lepel er de saus op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.