use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegrilde gemengde groenten met rozemarijn
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegrilde gemengde groenten met rozemarijn

Gegrilde gemengde groenten met rozemarijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    40 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • zout
  • 1 aubergine
  • 2 courgettes
  • takjes rozemarijn
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tomaten
  • 1 gele paprika

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de aubergine in 3 mm dikke schijven, en de courgettes in dwarse schijven, ook zo'n 3 mm dik. Hak de rozemarijnblaadjes fijn en snij de knoflook in plakjes.
  2. Halveer de tomaten en snijd de paprika in 2 cm dikke reepjes. Giet de vloeibare margarine over de groenten en hussel.
  3. Laat de houtskool (of gebruik een grilpan) flink rood gloeien en gril de groenten beetje bij beetje, aan beide zijden. Schep ze regelmatig om zodat ze niet verbranden.
  4. Schik de groenten op een schotel en kruid het geheel met zout, rozemarijn en plakjes knoflook.
  5. Laat de smaken ongeveer een half uur intrekken.
Dien dit gerecht op met ciabatta of focaccia.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.