use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Frambozen met een rabarbercompotée

Frambozen met een rabarbercompotée

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 1.2 kg rabarber
  • 400 g frambozen
  • 75 g poedersuiker
  • 1 snuifje gemalen gember
  • 1 snuifje gemalen kruidnagel
  • poedersuiker
  • munt

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de rabarber en snij hem in stukjes. Meng de poedersuiker en de kruiden.
  2. Doe de rabarber in een kookpot en bestrooi hem met het mengsel van suiker en kruiden.
  3. Plaats de kookpot op een zacht vuur en laat 5 minuten koken terwijl u roert.
  4. Voeg dan 5 cl water toe en laat nog 15 minuten koken. Haal de pot van het vuur en laat afkoelen.
  5. Verdeel de rabarbercompotée over zes coupes.
  6. Voeg de frambozen toe, bestrooi met poedersuiker en versier met muntblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.