use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Slaatje van rood fruit met gegrilde pijnboompitten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Slaatje van rood fruit met gegrilde pijnboompitten
  • 500 g gemengd rood fruit
  • 120 g pijnboompitten
  • 1 citroen
  • 2 soeplepels bruine rietsuiker
  • 4 blaadjes basilicum
  1. Pers de citroen .
  2. Laat een braadpan heel heet worden. Doe er de pijnboompitten in en roer ze om tot ze goudbruin zijn. Neem ze uit de pan, hak ze in grove stukken en meng ze onder de bruine rietsuiker.
  3. Doe het fruit in een glazen kom en overgiet het met het citroensap.
  4. Giet het pijnboompitten- en suikermengsel op de bodem van 4 coupes, voeg de mengeling van rood fruit toe, versier met een blaadje basilicum en dien koel op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.