use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Doperwtenrisotto met tonijnfilet
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Doperwtenrisotto met tonijnfilet

Doperwtenrisotto met tonijnfilet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 uitje
  • 250 g risottorijst
  • 7.5 dl Knorr Finesse Bouillon Groenten
  • 450 g (diepvries)doperwten
  • 1 flinke el crème fraîche
  • 75 g geraspte oude Goudse of Parmezaanse kaas
  • 4 stukken tonijnfilet
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper het uitje. Fruit de uisnippers 2 minuten in wat vloeibare margarine en strooi dan de risottorijst in de pan. Roer tot alle korrels met een dun laagje margarine bedekt zijn en schenk dan ongeveer 2 dl bouillon in de pan.
  2. Blijf roeren tot alle vocht is opgenomen en voeg dan weer wat bouillon toe. Herhaal dit tot alle bouillon gebruikt is. Voeg met de laatste scheut bouillon ook de diepvrieserwtjes toe en laat ze ongeveer 4 minuten meekoken.
  3. Bak ondertussen de tonijnfilets in 3 à 4 minuten bruin van buiten maar nog rosé van binnen. Schep, als alle vocht is opgenomen door de rijst en de doperwten gaar zijn, de crème fraîche door de risotto en strooi er vlak voor het serveren royaal geraspte kaas over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.