Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat uitlekken. Vermeng de ricottakaas met de suiker.
Maak met de keukenrobot 3 soorten puree achtereenvolgens van de helft van de kiwi's, aardbeien en braambessen. Hou van elke soort puree een kwart over om aan het einde mee te versieren.
Snijd de resterende kiwi's en aardbeien in plakjes, en de braambessen door de helft.
Stel de lasagne samen door eerst de bodem van een rechthoekige glazen bakvorm te bedekken met drie lasagnebladen. Verdeel er een kwart van de ricotta gelijkmatig over. Bedek met de kiwipuree en met de kiwischijfjes.
Leg daar weer drie laagjes pasta over en maak nog een laagje met ricotta, aardbeipuree en stukjes aardbei.
Leg daar weer drie lagen pasta en een laagje ricotta, braambessenpuree en braambessen op. Bedek met de laatste drie lasagneblaadjes en een laagje ricotta.
Dek de vruchtenlasagne af met plasticfolie en laat het een nachtje rusten
in de koelkast.
Versier voor het opdienen de lasagne met geroosterde amandelen en wat fruit.
Snij de lasagne in 8 rechthoekige stukjes en versier de bordjes met vruchtenmoes, een framboos en eventueel een blaadje munt.