Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Gemarineerde rode vruchten met citroensap en citroensorbet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
nagerecht
Italiaans
ijs
recipe image 3 koningentaart
  • 500 g rode vruchten
  • citroensorbet
  • 1 dl Porto
  • 1 scheut kersenlikeur
  • 1 dl frambozencoulis
  • 0.5 sap van citroen
  • takjes citroenmelisse
  1. Kook de Porto met de kersenlikeur. Voeg na het koken de frambozencoulis toe. Laat dit afkoelen.
  2. Vermeng dit sausje daarna met de vruchten en voeg de fijngesneden citroenmelisse en het citroensap toe.
  3. Laat een halfuurtje marineren. Verdeel de vruchten over een bord en leg er een bolletje citroensorbet op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.