use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gemarineerde rode vruchten met citroensap en citroensorbet

Gemarineerde rode vruchten met citroensap en citroensorbet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 500 g rode vruchten
  • citroensorbet
  • 1 dl Porto
  • 1 scheut kersenlikeur
  • 1 dl frambozencoulis
  • 0.5 sap van citroen
  • takjes citroenmelisse

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de Porto met de kersenlikeur. Voeg na het koken de frambozencoulis toe. Laat dit afkoelen.
  2. Vermeng dit sausje daarna met de vruchten en voeg de fijngesneden citroenmelisse en het citroensap toe.
  3. Laat een halfuurtje marineren. Verdeel de vruchten over een bord en leg er een bolletje citroensorbet op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.