use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Couscoussalade met gerookte zalm
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Couscoussalade met gerookte zalm

Couscoussalade met gerookte zalm

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 courgette
  • 2 el Becel Bakken en Braden vloeibaar
  • 250 g doperwtjes (diepvries)
  • 1 rode ui
  • 4 stengels selder
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 blik (185 g) artisjokharten
  • 4 el olijfolie
  • 1 el limoensap
  • 250 g couscous
  • 2 el fijngeknipt bieslook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C.
  2. Pel en pers de knoflook en meng met de vloeibare margarine. Snijd de courgette in plakken van ca. 1 cm. Schep de knoflookmargarine erdoor en rooster de courgette 20 minuten in de voorverwarmde oven. Schep tussentijds tweemaal om.
  3. Laat de doperwtjes ontdooien. Pel de ui en snijd hem in fijne ringen. Was en snijd de selder in dunne plakjes. Spoel de artisjokharten af en snijd ze in vieren. Snijd de zalm in reepjes.
  4. Klop een dressing van de olie, het limoensap en peper en zout naar smaak. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep alle groenten, de dressing en de zalm erdoor en bestrooi met de bieslook. Serveer direct.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.