use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bootje van Weense worstjes met maïspuree
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bootje van Weense worstjes met maïspuree

Bootje van Weense worstjes met maïspuree

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 10 bloemige aardappels
  • 325 ml melk
  • 60 gram Solo margarine
  • 1 blik zoete maïs
  • 1 blik Zwan Weense worstjes
  • ketchup

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappels en snijd ze in grove stukken. Doe de aardappels in een pan met ruim water en wat zout. Breng dit aan de kook en laat de aardappels in ongeveer 15 minuten gaar worden. Verwarm intussen de melk in een pannetje.
  2. Neem de aardappels uit de pan, doe ze in een kom en stamp ze fijn. Roer er geleidelijk de margarine, zout en peper door. Voeg zoveel hete melk toe tot je een romige puree krijgt.
  3. Laat ondertussen de maïskorrels uitlekken en vermeng ze met de aardappelpuree.
  4. Schik de puree in de vorm van een boot op het bord. Steek drie Weense worstjes van Zwan als masten in de puree.
  5. Maak met de ketchup golven rond de boot.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.