Niets is feestelijker dan een lekker stukje gebraad uit de oven. Of je nu houdt van boterzacht rundvlees, van varkensvlees van eigen bodem of van smaakvol gevogelte: voor een heerlijk plakje gebraad schuift iedereen met plezier de beentjes onder tafel. Ook als hobbychef is gebraad een plezier om mee te werken. Eens je het vlees, het gevogelte of de vis in de oven hebt geschoven, kan je gerust even het glas heffen met je tafelgasten.
-
Gelakt kalkoengebraad met zoetzure worteltjes en gebakken aardappeltjes
1 uur 15 min
4 porties
-
Gevuld kalfsgebraad met salsa verde
20 min
4 porties
-
Gevulde kalkoen met pruimen
25 min
12 porties
-
Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel
20 min
6 porties
-
Kalkoengebraad met krieken
20 min
4 porties
-
Lamsgebraad met rozemarijn en linzen
1 uur
4 porties