Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Laat de kidneybonen en de maïs uitlekken. Snijd de sla in repen.
Bestrijk de tortilla’s licht met vloeibare margarine en bestrooi ze met cayennepeper en zout. Leg ze in 4 ruime, ovenvaste kommen of vormen en bak ze in 12 à 14 minuten krokant.
Laat de cups op een rooster uitdampen. Verhit intussen 2 kneepjes vloeibare margarine in een wok- of hapjespan en bak hierin het gehakt rul met de uisnippers. Voeg de paprikablokjes toe en bak het mengsel nog een paar minuten.
Giet het vocht uit de pan, voeg de tomatenblokjes met sap toe en breng dit aan de kook. Voeg cayennepeper en zout naar smaak toe.
Schep de kidneybonen en de maïs door het gehakt en laat het mengsel nog zo'n 10 minuten pruttelen.
Zet de tortillacups op borden en verdeel de sla erover. Schep de chili op de sla en garneer met de crème fraîche en een eetlepel geraspte kaas.