use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wraps met rundvleesreepjes en sperziebonen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wraps met rundvleesreepjes en sperziebonen

Wraps met rundvleesreepjes en sperziebonen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 krop ijsbergsla
  • 300 g sperziebonen
  • zout
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 500 g gekruide runderreepjes
  • 10 zongedroogde tomaatjes (pot)
  • 1 lente-uitje
  • 8 wraps
  • 1 dl crème fraîche
  • 3 el yoghurt
  • 3 el mayonaise
  • 1 el zoete chilisaus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was en droog de blaadjes sla. Haal de sperziebonen af en breek grote exemplaren in tweeën. Snijd de zongedroogde tomaatjes in repen en het lente-uitje in ringetjes.
  2. Kook de bonen in ca. 10 minuten in weinig water met zout gaar. Verhit ondertussen de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de runderreepjes in 5 à 6 minuten rondom bruin en gaar.
  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een kom de crème fraîche, yoghurt, mayonaise en chilisaus en besmeer hiermee de warme wraps. Leg er wat sla op.
  4. Giet de sperziebonen af, meng ze met de runderreepjes, de stukken zongedroogde tomaat en reepjes lente-ui en verdeel dit over de wraps. Rol ze op en snijd ze schuin doormidden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.