Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Pel en snipper de uien. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in reepjes. Pel de knoflooktenen en pers ze. Kruis de tomaten in, leg ze even in heet water en verwijder het vel. Snijd de tomaten in stukken en snijd daarbij de steelaanzet weg.
Bak het rundergehakt rul, voeg de uisnippers toe en fruit deze enkele minuten mee. Schep dan de paprikareepjes en de knoflook erbij en laat het ongeveer 3 à 4 minuten zachtjes bakken.
Schenk eventueel bakvocht uit de pan en voeg de stukken tomaat toe. Breng het mengsel op smaak met zout en mespunt chilipoeder en stoof het ongeveer 20 minuten.
Spoel de witte bonen in een zeef af en schep ze door het vlees in de pan en laat het door en door warm worden. Breng de chili extra op smaak met sambal en bestrooi met 1 eetlepel gehakte koriander of peterselie.