Zwarte tagliatelle met calamaris

2 (2)
15 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voor de pesto: mix de kruiden met de olijfolie en kruid naar smaak.
  2. Kook de tagliatelle 8 minuten in gezouten kokend water en laat afkoelen.
  3. Bak de in plakjes gesneden calamaris in 10 g Solo Vloeibaar. Voeg het geperste knoflookteentje toe en kruid met peper en zout.
  4. Verwarm de tagliatelle in 10 g Solo Vloeibaar en voeg de calamarissen en de kruidenpesto toe.
  5. Bestrooi eventueel met parmezaan en dien op.

Tip

Versier met enkele blaadjesverse kruiden voor een mooie afwerking.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 29 augustus 2011 om 15u21

Dank je wel voor de vraag, Griet. Zwarte pasta vind je in een Italiaanse speciaalzaak en in sommige supermarkten.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?