Zonnevisfilet met prei, tomaat, rivierkreeftjes en kappertjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de zonnevis mooi krokant in de helft van de Solo en breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd de prei overlangs, spoel ze schoonen snijd ze vervolgens in mooie gelijke stukjes.
  3. Verwarm de rest van de Solo in een pan en voeg de prei toe, zweet ze aan in enkele minuten.
  4. Voeg op het laatste moment de kappertjes, rivierkreeftjes en stukjes tomaat toe.
  5. Leg de groenten en de rivierkreeftjes op de borden en leg de zonnevis ertegenaan.
  6. Werk af met de broodcroutons en voeg op het laatste moment nog een scheutje olijfolie toe.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?