use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zoetzure tomatensoep met vleesreepjes en noedels
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zoetzure tomatensoep met vleesreepjes en noedels

Zoetzure tomatensoep met vleesreepjes en noedels

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    25 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 350 g vleesreepjes
  • 500 g nasi- of bami groenten
  • 1 pakje (ca. 0.5 l) gezeefde tomaten
  • 1 l vleesbouillon (van 1 tablet)
  • 2 el azijn
  • 0.5 pakje woknoedels
  • 2 el ketjap manis
  • 8 - 10 sneetjes brood
  • 6 el Planta om te smeren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit de Solo Vloeibaar in een diepe soeppan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de vleesreepjes 2 minuten op een matig hoog vuur.
  2. Voeg de groenten toe en bak 2 minuten mee.
  3. Voeg de gezeefde tomaten, de bouillon en de azijn toe en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
  4. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
  5. Voeg de noedels en naar smaak 3-4 el ketjap aan de soep toe.
  6. Verdeel de soep over 4 diepe borden of kommen en geef de boterhammen en halvarine erbij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.