Altijd weten wat je gaat eten?
Zeeduivel met een ratatouille van aubergine, courgette en paprika ?
Bereidingswijze
- Verwijder het vel en graten van de zeeduivel.
- Verhit een pan met een lepel olijfolie en bak de filets kort aan.
- Kruid met wat peper.
- Snijd de aubergine en courgette in blokjes.
- Schil de paprika met een dunschiller en snijd deze ook in blokjes.
- Hak de ui fijn en pers de knoflook.
- Verhit de rest van de olie en bak op een hoog vuur de aubergine, courgette en paprika.
- Voeg daarna voeg de ui en knoflook toe en laat kort meestoven.
- Leg de zeeduivel in een ovenschotel en lepel er de groenten langs.
- Voeg het kruidentuiltje toe en overgiet met het geheel met de tomatensaus.
- Kruid met zout en peper.
- Zet gedurende 15 à 20 minuten in een oven van 180°C.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?