Recept 05 (0 stemmen)

Zeeduivel met een ratatouille van aubergine, courgette en paprika ?

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwijder het vel en graten van de zeeduivel.
  2. Verhit een pan met een lepel olijfolie en bak de filets kort aan.
  3. Kruid met wat peper.
  4. Snijd de aubergine en courgette in blokjes.
  5. Schil de paprika met een dunschiller en snijd deze ook in blokjes.
  6. Hak de ui fijn en pers de knoflook.
  7. Verhit de rest van de olie en bak op een hoog vuur de aubergine, courgette en paprika.
  8. Voeg daarna voeg de ui en knoflook toe en laat kort meestoven.
  9. Leg de zeeduivel in een ovenschotel en lepel er de groenten langs.
  10. Voeg het kruidentuiltje toe en overgiet met het geheel met de tomatensaus.
  11. Kruid met zout en peper.
  12. Zet gedurende 15 à 20 minuten in een oven van 180°C.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie