Zeebaarsfilet met spinazie en ui en aardappelchips
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en snij ze in zeer fijne plakjes.
- Snij de ui in plakjes.
- Bak beide in de hete Solo Frituurvet tot ze krokant zijn.
- Laat ze op keukenpapier uitlekken en bestrooi ze met een beetje zout.
- Bak het spek krokant in een anti-aanbakpan zonder vetstof.
- Laat op keukenpapier uitlekken.
- Stoof de spinazie met de look, de laurierpoeder en de helft van de Solo.
- Breng op smaak met peper.
- Bak de vis in de Solo gaar en verdeel de filets is 2 stukjes.
- Schik de chips op de borden.
- Leg daarop een stukje vis, daarop spek en spinazie en werk af met een stukje vis.
- Meng de azijn met het kookvocht van de spinazie, lepel over de borden en dien op.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?