use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zeebaarsfilet met spinazie en ui en aardappelchips
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zeebaarsfilet met spinazie en ui en aardappelchips

Zeebaarsfilet met spinazie en ui en aardappelchips

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 800 g zeebaarsfilets
  • zout
  • 50 g gerookt spek in plakjes gesneden
  • 4 eetlepels Solo
  • Solo Frituurvet
  • laurierpoeder
  • 2 eetlepels azijn
  • 4 aardappelen
  • 1 grote ui
  • 2 teentjes look
  • peper
  • 1 kg spinazie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappelen en snij ze in zeer fijne plakjes.
  2. Snij de ui in plakjes.
  3. Bak beide in de hete Solo Frituurvet tot ze krokant zijn.
  4. Laat ze op keukenpapier uitlekken en bestrooi ze met een beetje zout.
  5. Bak het spek krokant in een anti-aanbakpan zonder vetstof.
  6. Laat op keukenpapier uitlekken.
  7. Stoof de spinazie met de look, de laurierpoeder en de helft van de Solo.
  8. Breng op smaak met peper.
  9. Bak de vis in de Solo gaar en verdeel de filets is 2 stukjes.
  10. Schik de chips op de borden.
  11. Leg daarop een stukje vis, daarop spek en spinazie en werk af met een stukje vis.
  12. Meng de azijn met het kookvocht van de spinazie, lepel over de borden en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.