Recept 55***** (2 stemmen)

Zalmtartaar met zeekraal

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Zeekraal smaakt erg zout. Je kan het best 15 minuten laten ontzouten in water.
  3. Bereiding
  4. Hak de zalmfilet en de zeekraal fijn.
  5. Meng in een kom de zalm, de zeekraal, de Solo Crèmefine Cuisine en het citroensap.
  6. Voeg de dille, de bieslook en de sjalot toe en peper het geheel.
  7. Zet dit mengsel tenminste 20 min. koel weg.
  8. Bedek de borden met de notensla. Vorm met een ring (of uitsteekvormpje) 4 goed aangedrukte hoopjes en leg ze op de sla.
  9. Versier met een takje dille, fleur de sel en een straaltje olijfolie.
  10. Dien op met een knapperig stokbrood of roggebrood.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 28 oktober 2010 om 13u43

zeekraal is niet altijd te verkrijgen, vermits zeekraal zurig is van smaak kan men het uitstekend vervangen door kappertjes.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?