Zalmsalade met citroensorbet

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak een paar kleine bolletjes citroensorbet met behulp van een meloenlepeltje.
  2. Plaats ze op een bord en zet ze in de diepvries.
  3. Was en droog de sla
  4. Pel de sjalot en snijd deze in dunne schijfjes.
  5. Pel de citroen en verdeel hem in vier kwartjes.
  6. Schik op de borden de sla, citroen en sneden zalm.
  7. Overgiet dit alles met de vinaigrette.
  8. Voeg 2 of 3 bolletjes citroensorbet toe en werk het geheel af met dille en de viseitjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 11 oktober 2012 om 16u02

Absoluut! Bedankt voor je reactie Mgke.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?