use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Salade met tartaar van gerookte zalm
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Salade met tartaar van gerookte zalm

Salade met tartaar van gerookte zalm

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 bakje veldsla
  • 1 fles Effi Slasaus Zachte Citroen
  • 1 rode ui
  • 250 gram gerookte zalm
  • enkele sprieten bieslook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was en droog de veldsla en verdeel over 4 bordjes. Besprenkel lichtjes met de slasaus.
  2. Pel en snipper de ui en strooi enkele snippers over de sla.
  3. Snij de zalm in blokjes en meng met 1 eetlepel slasaus. Vorm er met een lepel 4 ovale ballen van en leg in het midden van de sla.
  4. Garneer met bieslook en geef er een driehoekje geroosterd brood bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.