Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Gaar de verse zalm in Solo Light Vloeibaar.
  2. Versnipper in een ruime kom en verwijder de graten.
  3. Breng de Solo Crèmefine Cuisine aan de kook en laat afkoelen. Breng de komkommer brunoise op smaak met peper en zout en komijn.
  4. Hak de gerookte zalm grof en meng met de gekookte zalm. Voeg er de Solo Crèmefine Cuisine bij , de komkommer brunoise en meng goed .
  5. Giet in een terrine of individuele schaaltjes. Laat minstens 2 uur in de koelkast opstijven.

Tip

Dien op met een salade en toastje

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door Solo op 18 april 2012 om 15u59

Dank je wel voor de vraag maar de Solo Delifine is een culinaire room.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?