Ingrediënten voor 4 personen
- Witte kool:
- 1 el eetlepkomijn
- 0.25 witte kool
- 1 flinke scheut witte balsamico
- 2 eetlepels suiker
- peper en zout
- tabasco
- olijfolie
- Gehakt:
- 800 g lamsgehakt
-
- 1 bosje verse munt
- 1 bosje koriander
- Tzatziki:
- 1 teentje look
- 1 komkommer
- 2 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepels zure room
- zout
- tabasco
- Opdienen:
- 8 wraps
- verse kruiden naar keuze (koriander, kervel, tijm, munt, …)
Bereidingswijze
- Voorbereiding
- Witte kool
- Rasp de witte kool en kruid met de komijn, peper, zout en suiker.
- Voeg er de balsamico en wat olijfolie aan toe en meng alles goed.
- Laat dit een uurtje marineren in de koelkast.
- Bereiding
- Lamsgehakt
- Bak het lamsgehakt aan in een hete pan met Solo Vloeibaar en kruid met tabasco en zout.
- Voeg er de gehakte munt en koriander aan toe.
- Tzatziki
- Meng de zeer fijn gesneden komkommer met peper, zout, yoghurt en zure room.
- Pers er een teentje look bij en kruid af met tabasco en zout.
- Opdienen
- Warm de wrap op en vul ze met het lamsgehakt, de witte kool en de tzatziki.
- Rol de wrap dicht.
Tip
Snij de wraps achteraf in kleine stukjes en serveer ze als hapjes met verse kruiden. Heerlijk fris!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?