Recept 35*** (13 stemmen)

Wrap van lamsvlees met munt en koriander

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Lekker licht de lente in

tijd
90 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Witte kool
  2. Rasp de witte kool en kruid met de komijn, peper, zout en suiker.
  3. Voeg er de balsamico en wat olijfolie aan toe en meng alles goed.
  4. Laat dit een uurtje marineren in de koelkast.
  5. Lamsgehakt
  6. Bak het lamsgehakt aan in een hete pan met Solo Vloeibaar en kruid met tabasco en zout.
  7. Voeg er de gehakte munt en koriander aan toe.
  8. Tzatziki
  9. Meng de zeer fijn gesneden komkommer met peper, zout, yoghurt en zure room.
  10. Pers er een teentje look bij en kruid af met tabasco en zout.
  11. Opdienen
  12. Warm de wrap op en vul ze met het lamsgehakt, de witte kool en de tzatziki.
  13. Rol de wrap dicht.
Tip

Snij de wraps achteraf in kleine stukjes en serveer ze als hapjes met verse kruiden. Heerlijk fris!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie