Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 gr wortelen
  • 2 kleine aardappelen
  • 1 ajuin
  • 2 liter water
  • 1 kruidentuiltje
  • 2 rundsbouillonblokje
  • peper & zout
  • bakboter

Bereidingswijze

  1. Smelt de bakboter in de soepketel en fruit de ui, de wortelen en de aardappelen even aan.
  2. Voeg het water toe en breng aan de kook.
  3. Doe er het kruidentuiltje en de bouillonblokjes bij. Laat het geheel 30 minuutjes koken met het deksel op de kookpot.
  4. Verwijder het kruidentuiltje.
  5. Mix de soep en breng op smaak met peper en zout.

Advertentie

Reacties (9)

Gepost door Chez moi op 11 november 2012 om 16u24

lekker

Gepost door kaflo op 01 juni 2015 om 20u05

Misschien toch beter het label vegetarisch verwijderen als je rundsbouillon gebruikt :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?