use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pastinaaksoep met kipgehaktballetjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pastinaaksoep met kipgehaktballetjes

Pastinaaksoep met kipgehaktballetjes

Een makkelijke pastinaaksoep maken doe je eenvoudig met dit pastinaaksoep recept. Verrijk de soep kleine kipgehaktballetjes te maken. Zo zet je in een handomdraai een lekkere pastinaaksoep waar ook de kinderen van zullen smullen op tafel.

Een makkelijke pastinaaksoep maken doe je eenvoudig met dit pastinaaksoep recept. Verrijk de soep door kleine kipgehaktballetjes te maken en die aan de gepureerde pastinaaksoep toe te voegen. Zo zet je in een handomdraai een verrukkelijke en feestelijke pastinaaksoep waar ook de kinderen van zullen smullen op tafel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    25 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 pastinaken, geschild en gewassen
  • 2 grote uien, gepeld
  • 1.5 l kippenbouillon
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 100 g gekruid kippengehakt
  • 0.5 el fijngesneden peterselie
  • Extra nodig: staafmixer

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de pastinaken en de uien in grove stukken. Stoof ze aan in de Solo Vloeibaar. Voeg de kippenbouillon toe laat koken tot alles gaar is. Mix de soep fijn met een staafmixer en kruid af met peper en zout.
  2. Rol balletjes van het kippengehakt laat ze nog even meekoken in de soep. Serveer de soep met wat fijngehakte peterselie.
Deze pastinaaksoep met kipgehaktballetjes kun je goed van tevoren bereiden. Tijdens het kerstdiner moet je de soep dan alleen nog maar even opwarmen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.