Wokschotel met rundsblokjes, lente-ui en groene asperges

5 (5)
22 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de lente-ui en de asperges in gelijke stukken van ongeveer 5 cm.
  2. Verhit de Solo in de wok en bak op hoog vuur de rundsblokjes aan.
  3. Voeg vervolgens de groenten toe en laat deze beetgaar worden op een matig vuurtje.
  4. Kook ondertussen de noedels in gezouten water en giet af.
  5. Voeg vervolgens de gember, sambal, Knorr Kruiden Bouquet Knoflook-Peterselie en de citroenschil toe aan het vlees en de groenten.
  6. Meng alles met de noedels en serveer in diepe borden of kommetjes.

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door cuisinefun op 18 oktober 2012 om 12u03

ik miste wel sojasaus en oosterse vissaus voor de typische wok kruiding En heb er ook gegaarde mie bij gedaan om een volwaardige wokschotel te bekomen !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?