Recept 25** (5 stemmen)

Wokschotel met rundsblokjes, lente-ui en groene asperges

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Wok recept

tijd
22 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de lente-ui en de asperges in gelijke stukken van ongeveer 5 cm.
  2. Verhit de Solo in de wok en bak op hoog vuur de rundsblokjes aan.
  3. Voeg vervolgens de groenten toe en laat deze beetgaar worden op een matig vuurtje.
  4. Kook ondertussen de noedels in gezouten water en giet af.
  5. Voeg vervolgens de gember, sambal, Knorr Kruiden Bouquet Knoflook-Peterselie en de citroenschil toe aan het vlees en de groenten.
  6. Meng alles met de noedels en serveer in diepe borden of kommetjes.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door cuisinefun op 18 oktober 2012 om 10u03

ik miste wel sojasaus en oosterse vissaus voor de typische wok kruiding En heb er ook gegaarde mie bij gedaan om een volwaardige wokschotel te bekomen !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie