Altijd weten wat je gaat eten?
Witlofsoep met kastanjes
Bereidingswijze
- Snij 3 witlofstronken in grove stukken.
- Doe hetzelfde met de ui en knoflook. Stoof kort aan in 1,5 eetlepel Solo tot de groenten glazig zijn.
- Voeg de bouillonblokjes , 1 liter water en de aardappel toe en laat 20 minuten koken op zacht vuur. Mix alles met de staafmixer en zeef het.
- Breng op smaak met zout en peper. Snij de laatste witlofstronk in fijne stukjes en bak die ‘al dente' in de resterende Solo.
- Voeg de kastanjes bij de soep en garneer elk bord met de witlofjulienne en een lepel room.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Monique_14 op 26 september 2012 om 17u39
De kastanjes worden voorgekookt zie ik in het recept staan.....
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?