Ingrediënten voor 4 personen
- 4 stronkjes witlof
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
-
- 1 kleine aardappel
- 2 blokjes Knorr Finesse kipbouillon
- zout en peper
- 200 g voorgekookte kastanjes
-
1 dl Solo Crèmefine Licht
Bereidingswijze
- Snij 3 witlofstronken in grove stukken.
- Doe hetzelfde met de ui en knoflook. Stoof kort aan in 1,5 eetlepel Solo tot de groenten glazig zijn.
- Voeg de bouillonblokjes , 1 liter water en de aardappel toe en laat 20 minuten koken op zacht vuur. Mix alles met de staafmixer en zeef het.
- Breng op smaak met zout en peper. Snij de laatste witlofstronk in fijne stukjes en bak die ‘al dente' in de resterende Solo.
- Voeg de kastanjes bij de soep en garneer elk bord met de witlofjulienne en een lepel room.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Monique_14 op 26 september 2012 om 17u39
De kastanjes worden voorgekookt zie ik in het recept staan.....
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?