Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus

Kahlua is een koffielikeur met een volle smaak die afkomstig is uit Mexico. Dit drankje wordt gemaakt van Mexicaanse koffie, fijne riet spirit en een vleugje vanille. Heerlijk bij walnootijs !

0 (0)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

  • Ingrediënten:
  • 4 tulpgebakjes
  • Carte d'Or Walnotenijs
  • 2 dl crème anglaise
  • 1 el eetlepwater
  • 2 koffielepels oploskoffie
  • 1 dl Kahlua (likeur, te verkrijgen in grootwarenhuis)
  • enkele grofgehakte nootjes

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Warm de oploskoffie op in water. Meng dit met de crème anglaise.
  2. Giet een bodempje Kahlua in de tulpgebakjes.
  3. Schep er enkele bollen walnotenijs op en overgiet dit met de koffiesaus.
  4. Versier met grofgehakte nootjes.
  5. Tip van de chef:
  6. Je kan dit dessert nog feestelijker afwerken met een toefje opgeklopte en lichtgezoete slagroom.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?