Kook de eieren in 10 min. hard in water. Laat ze enigszins afkoelen en pel ze.
Meng het gehakt met de eierdooier en het paneermeel. Kruid met peper en zout. Pak de eieren in met het gehakt en maak er stevige ballen van. Bak de vogelnesten in 10 min. goudbruin en gaar in hete frituurolie van 180 °C. Laat ze nadien uitlekken en snijd ze overlangs in tweeën.
Warm de tomatensaus op en serveer bij de vogelnesten. Geef er verse frieten en eventueel mayonaise bij.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door solomien op 01 november 2012 om 18u16
Ik maak dat ook dikwijls klaar . Wij eten daar aardappelpuree bij, dan kan je ook de tomatensaus op de puree gieten,wat heel lekker is
Gepost door MaaikeVDV op 07 juli 2014 om 22u31
dat is inderdaad lekker
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?