use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Vispannetje met garnalen, spinazie en spekreepjes

Weinig tijd om iets lekkers en voedzaam in elkaar te knutselen ?

Dit recept is zo klaar, lekker en voedzaam.

Misschien brengt het je wel op ideeën voor variatie op dit thema ?

Weinig tijd om iets lekkers en voedzaam in elkaar te knutselen ?

Dit recept is zo klaar, lekker en voedzaam.

Misschien brengt het je wel op ideeën voor variatie op dit thema ?

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
recipe image Vispannetje met garnalen, spinazie en spekreepjes
  • Ingrediënten:
  • 1 pakje Vispannetje met Garnalen van Iglo
  • 450 g roomspinazie van Iglo
  • 200 g spek
  • 3 dl room
  • 1/2 kg aardappelen
  • 200 g Solo
  • 2 eierdooiers
  1. Bereiding:Bak de spekreepjes in wat Solo.
  2. Bereid de spinazie zoals vermeld op de verpakking. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  3. Voeg nadien de spekreepjes toe.
  4. Schil de aardappelen, spoel en kook ze.
  5. Pureer de aardappelen, meng met wat Solo en eierdooiers. Werk af met peper, zout en nootmuskaat.
  6. Verwarm de vispannetjes zoals vermeld op de verpakking.
  7. Spuit de puree in torentjes.
  8. Dresseer de spinazie, aardappeltorentjes en het vispannetje in een groot bord.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.