use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Verse tonijnsalade met raketsla en rode ui
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Verse tonijnsalade met raketsla en rode ui

Verse tonijnsalade met raketsla en rode ui

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g verse tonijnsteak
  • 2 eetlepels Solo
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 porties raketsla
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • grof zout
  • 2 sneetjes wit brood
  • 1 rode ui
  • peper
  • 4 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 2 eetlepels sesamzaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit de Solo en bak de tonijn gedurende 45 seconden op iedere kant gaar.
  2. Haal uit de pan en laat afkoelen.
  3. Smeer het brood aan beide kanten in met de Solo Vloeibaar en snij in blokjes.
  4. Bak ze in een pan tot ze mooi goudgeel zijn. Laat op keukenpapier uitlekken.
  5. Pel en snij de ui in schijfjes.
  6. Meng de olijfolie en de azijn met het sesamzaad en roer met de ui door de sla.
  7. Snij de vis in blokjes en meng ze met de sla.
  8. Werk af met vers gemalen peper en grof zout.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.