Recept 25** (1 stem)

Verse tonijnsalade met raketsla en rode ui

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
45 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de Solo en bak de tonijn gedurende 45 seconden op iedere kant gaar.
  2. Haal uit de pan en laat afkoelen.
  3. Smeer het brood aan beide kanten in met de Solo Vloeibaar en snij in blokjes.
  4. Bak ze in een pan tot ze mooi goudgeel zijn. Laat op keukenpapier uitlekken.
  5. Pel en snij de ui in schijfjes.
  6. Meng de olijfolie en de azijn met het sesamzaad en roer met de ui door de sla.
  7. Snij de vis in blokjes en meng ze met de sla.
  8. Werk af met vers gemalen peper en grof zout.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie