Verrine van tiramisu met rode vruchten

62 (62)
90 min

Bereidingswijze

  1. Meng de mascarpone met 70 g suiker en de eierdooiers tot room. Voeg de limoenschil en de Solo Crèmefine Cuisine toe en meng.
  2. Klop het eiwit tot schuim. Voeg voorzichtig toe aan het mascarponemengsel en meng tot een luchtig geheel.
  3. Meng ongeveer 100 g rode vruchten met 30 g suiker voor de rodevruchtensaus.
  4. Breek in elke verrine 2 roze biscuits de Reims.
  5. Voeg een beetje rodevruchtensaus toe en giet er een laagje mascarponeroom over.
  6. Werk af met een laagje vruchtensaus, wat vers fruit en een volgende roomlaag.
  7. Laat minstens 1 uur afkoelen in de koelkast.
  8. Strooi enkele verkruimelde roze biscuits en enkele rode vruchten over het dessert en dien op.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (34)

Gepost door Solo op 13 januari 2014 om 13u40

Superleuk om te horen :-)!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?