Verrine van tiramisu met rode vruchten

Tiramisu in een glaasje? Da's echt iets om mee uit te pakken. Deze verrines van tiramisu met rode vruchten zien er niet alleen tóp uit. Zijn nog superlekker ook!

63 (63)
90 min

Bereidingswijze

  1. Meng de mascarpone met 70 g suiker en de eierdooiers tot room. Voeg de limoenschil en de Solo Crèmefine Licht toe en meng.
  2. Klop het eiwit tot schuim. Voeg voorzichtig toe aan het mascarponemengsel en meng tot een luchtig geheel.
  3. Meng ongeveer 100 g rode vruchten met 30 g suiker voor de rodevruchtensaus.
  4. Breek in elke verrine 2 roze biscuits de Reims.
  5. Voeg een beetje rodevruchtensaus toe en giet er een laagje mascarponeroom over.
  6. Werk af met een laagje vruchtensaus, wat vers fruit en een volgende roomlaag.
  7. Laat minstens 1 uur afkoelen in de koelkast.
  8. Strooi enkele verkruimelde roze biscuits en enkele rode vruchten over het dessert en dien op.

Tip

Geen verse rode vruchten te vinden? Gebruik dan gerust een lekkere rodevruchtenmix uit de diepvries.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (34)

Gepost door Solo op 13 januari 2014 om 14u40

Superleuk om te horen :-)!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?