use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Panna cotta van kokosmelk met mango en kiwi
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Panna cotta van kokosmelk met mango en kiwi

Panna cotta van kokosmelk met mango en kiwi

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 uur 15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 10 cl light room
  • 7 g gelatine
  • 1 limoen
  • 30 cl kokosmelk
  • 50 g fijne kristalsuiker
  • 1 kleine mango, niet te rijp
  • 1 kiwi
  • enkele muntblaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
  2. Rasp de limoenschil en doe in een pannetje. Voeg de light room, de kokosmelk en de suiker toe. Warm zachtjes op en laat net niet koken.
  3. Haal van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer tot de gelatineblaadjes opgelost zijn.
  4. Giet het mengsel in kleine rechthoekige vormpjes (inhoud: 12,5 cl) en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
Bereiding
  1. Week de vormpjes enkele seconden in heet water. Zo haal je de panna cotta er gemakkelijk uit.
  2. Snij de mango in blokjes.
  3. Giet de Solo Vloeibaar in een pan en bak de mangoblokjes op een hoog vuur goudgeel. Leg ze rond de panna cotta.
  4. Werk af met flinterdunne schijfjes kiwi en enkele muntblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.