Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Meloen- en mascarponetaart

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding25 min
  • Porties10 porties
gemiddeld
nagerecht
Italiaans
gebak
recipe image Meloen- en mascarponetaart
  • 250 g bloem
  • 125 g Solo
  • 50 g suiker
  • 1 ei
  • 2 blaadjes gelatine
  • 80 g suiker
  • 250 g mascarpone
  • 800 g meloen
  • 2 eieren
  1. Meng de bloem met de suiker, kneed er de Solo door en voeg dan het ei toe.
  2. Bekleed een vorm met het deeg.
  3. Prik de bodem in met een vork en bak hem 15 à 20 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.
  4. Laat de gelatine weken in een bodempje water.
  5. Meng ondertussen de mascarpone met de suiker.
  6. Klop de eieren luchtig op en voeg ze bij de kaas.
  7. Laat de gelatine smelten in de microgolfoven en roer ze eronder.
  8. Giet de bereiding in de taartvorm.
  9. Pel en ontpit de meloen, verdeel in bolletjes en schik deze op de taart.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.