Recept 55***** (2 stemmen)

Vegetarische lasagne van pompoen en paddenstoelen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zelf lasagne maken

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C.
  2. Maak de paddenstoelen schoon. Houd er enkele opzij voor de afwerking. Snijd de rest in stukjes. Zet de helft hiervan opzij voor de vulling. Pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Schil de butternutpompoen en snijd hem in plakken van een halve centimeter dik. Hak de noten fijn.
  3. Laat 2 eetlepels Solo smelten en stoof er de helft van de paddenstoelenstukjes in aan met de knoflook en sjalotsnippers. Roer er de bloem door, laat kort meebakken en voeg dan de groentebouillon toe. Laat even inkoken. Mix alles fijn en voeg de Crèmefine Cuisine toe. Laat kort opkoken en binden.
  4. Stoof de rest van de paddenstoelen aan in 2 eetlepels Solo. Kruid met peper en zout.
  5. Vet een ovenschaal in met wat Solo en doe er afwisselend een laagje saus, een laagje pompoen, een laagje gebakken champignons en nootjes in. Verdeel er als laatste laag de apart gehouden paddenstoelen over.
  6. Bak de veganistische lasagne 30-40 minuten in de voorverwarmde oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door LutjeSch op 03 september 2018 om 16u02

waw, het ruikt lekker en staat nu in de oven, ik ben benieuwd....

Gepost door Solo op 14 september 2018 om 16u53

En heeft het gesmaakt Lutgarde?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie