Varkenssteak met gesmolten uien, bladspinazie met room en kerriesaus

0 (0)
30 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Verwarm de oven voor op 160°.
  3. Bereiding
  4. Pel de uien, snij ze in ringen en laat ze in Solo smelten tot ze gaar zijn.
  5. Strooi de suiker erover en laat ze op een zacht vuur karameliseren.
  6. Voeg de rode wijn toe en laat onder een deksel inkoken tot een uiensaus.
  7. Bereid de spinazie zoals aangeduid op de verpakking.
  8. Snijd de aardappelen, wortelen en mergpompoen in de vorm van olijven.
  9. Kook ze beetgaar in gezouten water en laat ze verder garen in Solo. Kruid naar smaak.
  10. Kruid de varkenssteaks.
  11. Bak ze bijna gaar in hete Solo, schik ze in een vuurvaste schotel en bedek met de spinazie en fijne schijfjes appel.
  12. Peper lichtjes en bak af in de voorverwarmde oven.
  13. Kook de bruine vleessaus, werk af met de Solo Crèmefine Cuisine en kruid met de kerrie en zout.
  14. Schik de uiensaus in het midden van vier warme borden en leg daar de steaks op.
  15. Lepel de saus rond de steaks. Schik als laatste de groenten er rond.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?