Recept 35*** (5 stemmen)

Varkenshaasje met een chutney van krokante appeltjes en kerrie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Varkenshaas bakken

tijd
40 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng in een kom 1 eetlepel Solo Vloeibaar met de komijn, de cayennepeper, de kaneel, het zout en de peper.
  2. Wrijf de varkenshaasjes in met deze marinade en laat enkele minuten rusten.
  3. Verwarm de andere lepel Solo Vloeibaar in een pan met een dikke bodem en braad de haasjes aan alle kanten bruin.
  4. Halveer het vuur, dek af en laat 14 minuten voortbakken.
  5. De chutney van krokante appeltjes: meng in een kom de zeste en het limoensap met de kerrie.
  6. Voeg er al roerend de blokjes appel aan toe en de gehakte koriander.
  7. Als de varkenshaasjes gebakken zijn, wikkel ze dan in aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
  8. Snijd de varkenshaasjes in fijne sneetjes. Schik ze op borden, omringd door de appelchutney.
  9. Werk af met koriandertakjes.
Tip

Dien op met gebakken aardappeltjes of aardappelen in de schil.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie