Vanille-eilandjes met chocolade

2 (2)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs en werk het met de de lepel los.
  2. Meng de stukjes donkere chocolade erdoor.
  3. Schep bollen van het chocolade-ijsmengsel op een bakplaat bedekt met bakpapier. Vorm er met de achterkant van de lepel cirkels (eilandjes) van.
  4. Plaats de ijseilandjes een uur in de vriezer.
  5. Smelt de pure chocolade in een schaaltje boven een pan met kokend water.
  6. Giet de rum erbij en laat de chocolade dikker wordt.
  7. Serveer 2 of 3 eilandjes per persoon, overgoten met de chocolade-rumsaus. Bestrooi tenslotte met de fijngehakte geroosterde hazelnoten.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?